Details, Fiction and Women's rings

Wiki Article

Η εποχή των επώνυμων ρολογιών φέρνει μαζί τη μαγεία της αιώνιας κομψότητας και την αίσθηση της απόλυτης αρτιότητας στην ωρολογοποιία. Κάθε χρονιά, ο κόσμος των ρολογιών εξελίσσεται και επαναπροσδιορίζει τις τάσεις του.

Παιδικά κοσμήματα αγάπης και καλής τύχης Κάθε πολιτισμός και χώρα έχει ένα ή και περισσότερα διαφορετικά σύμβολα, που πιστεύει ότι φέρνει τύχη. Οι πολιτισμοί εξελίχθηκαν και οι λαοί γνωρίστηκαν μεταξύ τους, έτσι τα γούρια ταξίδεψαν από χώρα σε χώρα. Πίσω από κάθε γούρι είναι μια πολύ παλιά ιστορία που συνδέεται με την προέλευση του συμβόλου και τον πολιτισμό από τον οποίο ήρθε. Τα γούρια εξελίσσονται από τη λαϊκή παράδοση, το μύθο ακόμα και τη θρησκεία. Στην Χριστιανική πίστη έχουν μεγάλη σημασία και συμβολίζουν τύχη, θέληση και πίστη. Ιστορικά, πολλά χρησιμοποιήθηκαν για την προστασία των ανθρώπων από το κακό μάτι και την…

Η ιστορία του χρυσού, που ανάγεται πάνω από πέντε χιλιάδες χρόνια, έχει αποδείξει το δεσποτικό χαρακτήρα αυτού του πολύτιμου μετάλλου στον ανθρώπινο πολιτισμό. Έχει κοσμήσει σύμβολα θεών, αυτοκράτορες και φυσικά μοναδικές προσωπικές στιγμές.

Τα μανικετόκουμπα μπορεί να είναι σκέτα χρυσά ή λευκόχρυσα, ή να έχουν διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους και να έχουν τετράγωνο ορθογώνιο, στρογγυλό ή άλλο σχήμα.

Βραχιόλια, μονόπετρα δαχτυλίδια, κρεμαστά, σκουλαρίκια, κολιέ, βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι ή κορίτσι, φυλαχτά, παιδικές ταυτότητες είναι μόνο μερικά Σκουλαρίκια χρυσά από τα πολλά διαθέσιμα χρυσά κοσμήματα σε εξαιρετικά χειροποίητα σχέδια μέσα από εντυπωσιακή χρωματική παλέτα διακοσμημένα με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια ή διαμάντια. Διαθέτοντας ιδιόκτητο εργαστήριο κοσμημάτων στη Θεσσαλονίκη και πείρα πολλών ετών στην κοσμηματοποιία, δημιουργούμε ακριβώς αυτό που έχετε στο μυαλό και το προσφέρουμε σε μοναδικές τιμές που δεν πρέπει να χάσετε.

Πολλά από αυτά είναι διάσημα για το τετράγωνο σχήμα τους.

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΑΠΟ ΧΑΛΚΟ ΜΕ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΕΡΛΑ ΚΑΙ ΚΟΧΥΛΙΙ

Τα ανδρικά κοσμήματα πιο συγκεκριμένα, χαρακτηρίζονται από μια πλούσια ιστορία που χρονολογείται αιώνες πίσω, καθώς ανέκαθεν αποτελούσαν σημαντικό κομμάτι της κάθε εποχής. Από τα κοσμήματα που φορούσαν οι πολεμιστές ως φυλαχτά στις μάχες, μέχρι τις συμβολικές δημιουργίες με θρησκευτική και μυσταγωγική αξία, τα ανδρικά κοσμήματα εξυπηρετούσαν διάφορους κοινωνικούς σκοπούς, υποδηλώνοντας συχνά τη δύναμη και την οικονομική θέση του κατόχου τους.

Ανθεκτικά στο Χειροπέδες κοσμήματα νερό και με εντυπωσιακή αδιαβροχότητα, αυτά τα ρολόγια προσφέρουν επίσης ενσωματωμένους βαθύμετρους, αντιστρατήγια και άλλες λειτουργίες που καλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων αθλητών και εξερευνητών.

Τα σκουλαρίκια μπορούν να διαχωριστούν σε κρεμαστά ή κολλητά στον λοβό. 

Αυτό μας βοηθά να παρέχουμε στους πελάτες μας την ορθή, αντίστοιχη, εκτίμηση.

Ένα είναι σίγουρο: δεν πρόκειται ποτέ να μετανιώσετε μια επένδυση σε καλό ρολόι.

Είναι παράδοση αλλά και κοινωνική υποχρέωση, να προσφέρουμε ένα χρυσό κόσμημα σαν δώρο σε ένα νεογέννητο παιδί αλλά και στην νέα μητέρα.

Ακρυλικό Αχάρακτο Ζαφείρι Ορυκτό Ειδικής Σκλήρυνσης ΔΕΣΙΜΟ

Report this wiki page